Kjøpsvilkår

KJØPSBETINGELSER

Vi sender til hele Norge!

Levering og Frakt

Alle ordrer vil bli behandlet normalt samme dag / dagen etter avhengig av tidspunkt for bestillingen. Vi pakker og sender ut varer hver dag fra mandag til fredag. Bestiller du i løpet av helgen vil vi behandle din ordre førstkommende mandag. Hvis du ikke har mottatt ordrebekreftelse fra oss har ikke bestillingen gått igjennom.

Ved bestilling godtar du automatisk våre betingelser. Leveringstiden er normalt 1-4 virkedager etter at pakken er sendt fra oss. I perioder med stor pågang kan leveringstiden være noe lengre. Om du ikke har mottatt pakken din i løpet av 12 dager er du som kunde selv ansvarlig for å kontakte oss. Etter en måned anses varen som levert.

I perioder med stor pågang må lengre leveringstid påregnes. 

Grunnet vårt konsept med så stort vareutvalg og begrenset antall av hver, tar vi forbehold om at en vare kan være utsolgt selv om varen står i lager. I nettbutikken tilbyr vi varer som også er i butikkene våres i Langevåg og Ålesund, og dette gjør at vi må konstant holde kontroll på hvilke varer som blir solgt over disk. Vi oppdaterer lagerbeholdningen så ofte vi kan slik at det ikke blir problemer for deg som kunde i vår nettbutikk

 

Alle ordre sendes med Posten/Bring. Vi tar en fast fraktpris på 50,- på handel under 1000kr (unntak Svalbard som har egne priser). Hvis du handler for over 999,- betaler vi frakten for deg (unntatt Svalbard som har egne priser). 

Vi sender dessverre ikke til utlandet. 

Unfortunately we don´t ship internationally. Orders to foreign adresses will not be processed, and will be cancelled.

 

For uavhentede pakker belastes du med 250,-. Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten. Ved kort- og kredittkjøp må vedkommende i følge loven være 18 år.

Å hente i butikk er gratis, men varene må hentes i løpet av 2 dager fra pakken er klar. Du får en bekreftelse fra oss når varen er pakket og klar til henting. Husk å ta med ordrebekreftelsen (på papir eller elektronisk) og vis den i kassen. 

Du er selv ansvarlig for å oppgi riktig e-post og telefonnummer ved bestilling. Vær oppmerksom på at mail kan havne i spam-filteret, det kan dermed være lurt å sjekke søppelposten.

 

Betaling

Alle priser i nettbutikken er oppgitt i NOK inkl. mva.
Er du under 18 år må du ha tillatelse av foresatt/verge for å bestille hos oss.

1.Kort betaling.

Transaksjonen vil ikke bli belastet før varen er sendt fra oss. 

2.Hente varene i butikken

Du kan bestille varer i nettbutikken å hente varene i en av våres butikker enten i Langevåg eller Amfi Moa Syd Ålesund. Varene må hentes innen 14 dager.

 

Produkter

Vi tar forbehold om at farge og inntrykk på varene kan avvike fra vårt foto. Vi tar forbehold om skrivefeil. 

 

Reklamasjon/skade under levering

Alle varer som sendes fra Svarstad er kontrollert slik at de ikke skal inneholde feil eller mangler. Dersom det oppdages feil eller mangler på et produkt kjøpt gjennom Svarstad sin nettbutikk, må kjøper innen rimelig tid gi oss beskjed om dette via e-post eller telefon. Produktet sendes så kostnadsfritt tilbake, og ny vare vil bli tilsendt så fremt lagerbeholdningen tillater det. Har man kjøpt produktet gjennom nettbutikken dekker vi returporto ved behandling av reklamasjonsproduktet. Når reklamasjonen er godkjent refunderer vi kostnadene tilbake til din konto, eller sender en ny vare. Ta kontakt med oss ved en retur, da dekker vi frakten ved fremleggelse av fraktkvittering.

Dersom varen er skadet under transport, må du ta vare på emballasje samt produktene og levere dette på posten hvor du får et skadeskjema som må fylles ut. Følg Postens prosedyrer. Dette må gjøres innen 3 dager for at varen skal bli erstattet fra vår side.

 

Angrefrist

Hvis du vil bytte en vare du har kjøpt kan du selvfølgelig sende den tilbake til oss, men vi må ha mottatt den innen 14 dager. Etter dagens angrerettlov av 2014 er angrefristen på 12 mnd dersom kjøperen ikke har mottatt opplysning om at det foreligger angrerett og et standardisert angreskjema. Hvis Svarstad sørger for at denne opplysningen vil bli gitt i løpet av disse 12 månedene, utløper angrefristen likevel 14 dager etter den dagen kjøperen mottok opplysningene, jf. angrerettloven § 21 jf. § 8 første ledd bokstav h. Ved en retur vil vi enten kunne sende deg en annen vare eller du kan få pengene tilbake.

Vi gjør oppmerksom på at alle returvarer må være i samme stand som de var da de ble sendt, dvs. ubrukte og med alle lapper på. Truser og bikinier byttes ikke. 
Du som kunde dekker fraktkostnader, herunder porto og emballasje, hvis varen skal returneres. Vi anbefaler at du sender med sporing, da kan du se hvor pakken befinner seg. Dette er selvsagt frivillig, det er du som kunde som står ansvarlig for returen. Om du ønsker å returnere varer kjøpt i nettbutikk direkte i butikken, kan disse byttes i en annen vare, eller du kan få en tilgodelapp. Ønsker du pengene tilbake, kan du fortsatt levere det i butikk, men refunderingen går vi av vårt faktureringsselskap (kan ta opptil 3 arbeidsdager)
OBS! Det kan ta opptil 2 uker før vi mottar og får behandlet din retur.

Angrerettsskjema vil bli sendt til deg på mail rett etter bestilling.

Brukes angreretten på varer som er betalt med rabattkupong/rabattkode/rabatterte gavekort, er det beløpet du har betalt for varen og ikke varens salgspris, som refunderes. Ved retur og benyttelse av angrerett kan man altså ikke få refundert et høyere beløp enn det man har betalt for varen.

Vi tar ikke imot postoppkravspakker

Returadresse:
Svarstad
Djupdalen 7
6030 Langevåg

  • Gratis frakt
    ved handel over 500kr
  • Hos oss er det 100%
    sikkert å handle
  • RETUR
    Innen 14 dager